top of page

Album "Op Weg"

00001
€14.99
Op voorraad
1
Productgegevens

*Prijs is inclusief BTW en aangetekende verzending.

Als je order geplaatst is krijg je een mailtje toegestuurd met de betalingsgegevens.

Zodra het te betalen bedrag bij ons is toegekomen wordt de CD per aangetekende zending bij je thuis bezorgd.


Nadat hij in “Idool 2004” een knappe finaleplaats had versierd, legde de jonge Limburger een bijzonder mooi parcours af: hij verzamelde straffe muzikanten rond zich en werd een gedreven entertainer op het podium én presentator bij TV Limburg.
De eerste single na zijn Idool periode was meteen een schot in de roos: “ Wat doe je dan” werd op alle zenders (radio én tv) grijsgedraaid en was goed voor een nummer 1 in de Vlaamse top 10. Daarna ging het snel : alle singles haalden de top 6 en maar liefst 4 van zijn 9 singles haalden de nummer 1 in de hitlijsten.
Als ze me kust” hield het maar liefst 28 weken vol in de Vlaamse Top 50. Ook " Leve de winter", " Leuker met twee", " Hé Jij", " Vrij", " Ga Door" en " Onweerstaanbaar" deden het uitstekend.
Ondertussen is Maarten Cox ook dagelijks op tv te zien als presentator op regionale zender RTV en bij nationale muziekzender Ment. Verder hoor je hem regelmatig presenteren op Radio 2 Limburg.
Naast alle hits vind je op dit album ondermer ook drie nummers die met symfonisch orkest werden opgenomen. Steve Willaert (producer van o.a. Natalia en Will Tura en bekend van zijn muziekscores voor “Aspe”, “Eigen kweek”, “Het vonnis”, “Vermist” enz…) zorgde voor de orkestrale arrangementen van deze nummers.
Naast een unieke filmische ouverture waarin de toppers van Maarten verwerkt zitten, is er de nieuwe single “ Deel van ons, wij” en als bonus een unieke versie van “Waar in’t bronsgroen eikenhout”. Als fiere Limburger wou Maarten het Limburgs volkslied heel graag in een nieuw jasje steken.
“Op Weg” is een album met een gedrevenheid en intensiteit die kenmerkend is voor de dynamische zanger Maarten Cox. Hij legde de afgelopen jaren een mooi parcours af en de route die voor hem ligt ziet er veelbelovend uit…

Bewaar dit product voor later
bottom of page